Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känd som Lassemaja - legendarisk tjuv, en gång förlovad med en småländsk komminister.......


Skälm i kvinnokläder - clerihew

Tjuven Lars Larsson Molin
svept i skir och skön muslin
spelade kvinna och lurade män
som bara den




Bunden vers av papillon
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-01 20:54



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Bra skrivet om en idol för många med mej
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon