Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min man och hans sperma


min man är så glad åt sin sperma. han har varit på laboratoriet och kontrollerat den. absolut världskvalité säger han att provsvaret visade. så nu går han omkring och skvätter överallt. han runkar framför tv:n, i badrummet och bakom husknuten. lämnar avtryck åt eftervärlden. en fläck sitter som bergsfast på soffan och han sitter och tolkar den, ofta. nu har han kommit fram att det är ett märke ur adelskalendern. nästan kunglig har han blivit.

han fyller mig på tisdagar, torsdagar och lördagar, varje vecka kommer han. men jag har tröttnat på att vara en vandrande spermabank. det sipprar. jag tvättar bort, spolar långt upp, men ändå läcker det i ut trosorna och i sommarvärmen luktar det ganska illa. många av mina bekanta tror att jag har börjat arbeta som fiskare eller renhållningsarbetare. och det är inget roligt skall ni veta.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-06 12:56



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Jag skulle inte ha väntat denna historia här, men här blir van vid alla slags poetiska utgjutelser. Men vad gäller dess doft anser jag att den luktar som en härsk sill något sämre än surströmming. Du var djärv på ett roligt sätt. Jag skrattade!
2011-08-08

  SannaPanna
Tackar för ett gott skratt och underhållande läsning!
2011-08-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Oh, herregud, vilket gott skratt jag fick! Tack!
ML
2011-08-08

  Stefan Viljehammar
Haha, denna var väldigt rolig.
Doften från en lastbrygga, du vet.
2011-08-08

  stenen/ Yv Ericsson
en text som man alltid följer spänt. Haha. utomordentlig.
2011-08-08

  cilax VIP
innehåll: världskvalité
prosa: lite trött, ren rutin liksom
2011-08-08

  Ullagulla
intressant iakttagelse om ett ämne som man kanske inte skriver om så ofta....tack för ett gott skratt fast allvaret låg och lurade i bakgrunden..
2011-08-07

  ~Leonardo~
The mening of life, "every sperm is sacred" fin sång!! tänka sig...att vara mallig för sin sperma haha!!
2011-08-06

  Gunnar Hilén VIP
LIFE LIFE LIFE...the sperm !
2011-08-06

    ej medlem längre
Ska man skratta eller gråta ;) ! Jag skrattar ! Bra !
2011-08-06

  RosieLoveHeart
ler stort av det här , härlig text du delar med dig :) tack den behövde jag :)
2011-08-06

  Nina Ahlzén
du e tamigfan inte klok, din gamle fiskare, underbart
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP