Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en nödvändighet

 


Jag har lämnat

din kropp till

jorden

Där du ger din

energi till växtlighet


Din själ har jag

sänt åter till

himelen

Där Gud bevarar den

åt mig


Men ditt hjärta

behåller jag

i mitt

Där det hör

hemma


Min själ och ande

och mitt hjärta

behöver det

Du är en nödvändighet

för hela mitt inre


För att kunna

andas

För att kunna leva

För att mit hjärta

ska kunna slå

 




Prosa av Titti Rydberg VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-12 23:57



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
En kärleksförklaring
som säger allt
2011-09-15

  LassO
najs, känns
2011-08-18

  queenia
dina ord så sorgsna, så vackra.. så nödvändiga... !
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP