Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon...

Våra blickar möttes...tiden stod still..
*
Jag kan inte släppa din blick...
..den suger sig till min...
*
Hjärtat bankar...
..på ett ögonblick är stunden förbi...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-01-05 17:48



Bookmark and Share


    steffe struts
den här var det sug i. det gäller att fånga ögonblicket, det har du gkort här! mycket bra känslobeskrivning, din bästa!

stefan
2006-01-20

  Pulsatilla
Ler igenkännande. Bra förmedlat!
Jag håller med Drutten! Den känslan som stunden födde, stannar ändå kvar, och kan plockas fram för att återupplevas igen och igen och igen..
;}
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror