Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart, snart kommer den...

....de droppar från taken,

....de är ljusare på alla sätt och vis,

...snart, snart kommer den...

.......VÅREN....

...efterlängtad som en gamal kärlek...

..likt en välbekant, men ändå ny smekning på min kind...

....varm, ljuvlig och ack så underbar...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-04-04 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror