Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå hur mycket man orkar läsa om alla barn som far illa..


änglabarn...

...det var någon som sa att...

... livet rymms i ett ögonblick...

...men jag har trötta ögon..

...som inte orkar se...

....ser jag då inte livet...

..som gick förlorat...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-05-15 20:56



Bookmark and Share


  sol
..det är helt ok att blunda
ingen orkar se allt - uppleva..

vi har ett filter för överlevnad.
2006-05-16

  Ord
Håller med Angel_ nedan.. man måste tillåta sig blunda och o-se
ibland :-/ ..ta in i doser jaget klarar att hantera..
överträder vi denna kapacitet far vi själva så illa , att vi ej är till glädje eller stöd för någon..

Din tanke är stark att läsa, och vittnar till mig om att du ser mer än de flesta..

Kram

/ Crister
2006-05-15

    Angel_
Sanningen gör ont... det är inte konstigt att man blundar ibland.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror