Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det känns att förlora någon som alltid har funnits i ens liv...


Farmor...


Älskade Farmor,

...så befinner du dej mellan här och där...

. ..där ingen vet var det är...

...du reser efter ett långt och fantastiskt liv...

*

...du såg på mej med dina nyfikna, lite \"pliriga\" ögon..

...du spärrade upp dina ögon och sa:

-Tror du han väntar på mej?!

-Klart han (farfar) gör!!! Vad skulle han annars göra?!

...då log du ditt varmaste leende och var så nöjd...

*

...och jag hoppas han står där, och blir lika glad att se dig...

....som jag blir ledsen över att förlora dej...

*

...men du fattas mej så, redan innan du åkt...

Jag älskar dej Farmor!

Karin




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-01-17 18:01



Bookmark and Share


    Cajsa
Åh vilken fin dikt till din farmor! Hon är säkert jätteglad över denna dikt! Ser den nog där hon är nu. Kram till dig!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror