Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad...







….Vem sa att livet skulle bli lyckligt….?



…Vem sa att livet skulle bli lätt…?



...Vem sa att jag i livet skulle känna mig älskad…?



....Inte var det Du...


..vem?..




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-06-27 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja egen inbillning kanske, men själv önskar jag livet kunde överraska mig ibland.
Bra förmedlad känsla!
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror