Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

xx...

Din smekning kändes som en lätt vind...

*
..Jag kände hur rysningarna vandrade likt vågor över min rygg...


...jag kysser dina ögon, din panna, din mun...

*
...en kyss.. och jag faller, faller, faller ner...

*
...in i ett svart, varm rum... där tiden står still...

*

...Jag öppnar mina ögon och inser att det är underbart att finnas till,
finnas nära, nära... under ditt skinn...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-01-14 00:21



Bookmark and Share


  Bromus
Fin tycker jag!

You are under my skin but out of my hands

fint formulerat!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror