Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna sig otillräcklig...


...



...i ögonblicket finns jag där...

...men är ändå så långt borta...

...känslorna river inom mej...

..likt en taggig gren som fastnat i håret...

...jag ropar men får inget svar..

...jag kanske inte hörs..

...finns ja då?...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-02-22 18:53



Bookmark and Share


  Bissen
Oj,så känner jag också... Otillräcklig...
Bra fångat!
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror