Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vi bara fortsätter att gå igenom livet utan att stanna och begrunda...


Evighetmaskin...



...Jag trampar vidare på livets nedtrampade stigar...


....Jag tar mitt liv i mina händer...



...stannar upp ett tag...


....och bara är jag..

....för det är nu jag är här, inte sen, inte då...





Fri vers av Kajsabajsa
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-01-18 20:02



Bookmark and Share


  Bissen
Så sant som du sa det! Bra skrivet!
2006-05-09

  MonaLisa
En så härlig formulering!
Ja, det är viktigt att känna så. Väldigt viktigt. Tycker att du sätter tummen på en viktig punkt, här.
Tack
2006-02-07

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror