Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändringar...



....de blåste en kall vind.....


...och så kom den oändliga tystnaden....


....och det enda jag ville från tidernas begynnelse....


..... var att få vara din vän...


...på riktigt...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-05-23 20:14



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror