Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag..

En ny dag
med nya möjligheter..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-15 10:45



Bookmark and Share


  aol
så är det ju, gillas vännen
2011-08-19

  ULJO
Kan masn vara mer tydlig, underbart formulerat.
2011-08-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Ny Dag, som en tidning jag sålde på sjuttiotalet hette.

Skönt att inleda en ny dag med Jesus.
2011-08-15

    ej medlem längre
Kanonfoto till kloka ord.
2011-08-15

  Lars E Jönsson
bilden säger allt
2011-08-15

    ej medlem längre
Så fint bilden illustrerar alla möjligheter . . .
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP