Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöd i sommarhetta

Bälgen göder försiktigt
de syretörstande kolen

hettan når kinderna
som redan är varma av solen

Långt ner i själen
törstar fan efter en öl




Fri vers (Prosapoesi) av AndersN
Läst 295 gånger
Publicerad 2011-08-17 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN