Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under regnets skyddande slöja

ditt vemod får en plats att vila
undan solens skarpaste strålar
och gatans ständiga larm.

Du vilar vid min sida nu
en stund mellan kväll och natt
i morgon är en annan dag
i nuet finns vi här.




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 23:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser


nära skriver du
2011-08-28

  walborg
Stark närvaro och ömsesidighet.
2011-08-19

    ej medlem längre
Gillar din bildrikedom,att kunna skapa ljus ur vemodet!
Snyggt och läsvärt för mig!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind