Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför kommer jag aldrig göra som han.

 


Sålde sin själ för pengar som han garanterat var värd.

Men utan sin själ fanns det inget värde i pengarna.

 

Därför kommer jag aldrig göra som han.

ALDRIG!




Fri vers av Kape
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape