Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skingertanke


för åt sidan
varenda
lager av
natt

skingertanke
bortglömska
slutvetenskap

tills livet bara är
en välvd skorpa
vitmålad cement

bakom den

vågar jag gå

äntligen

~




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-29 13:35



Bookmark and Share


  Aftonvännen
oj jävlar tänkte jag vid slutet
och kände en kuslig igenkänning

vilken kraft i orden!
2011-08-29

  Daniel_78 VIP
Vitmålad cement. Ordet som lyfter upp dikten. Jag tänker på minnen och stora simmhallar eller pingisbordet i skolans skyddsrum.
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund