Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De man älskar...älskar man


Familjen..

De men älskar ...älskar man...
*
De finns här nu, men kanske inte för alltid...
*
Om man har en underbar familj, varför ska man fastna
i vardagen tystnad...
*
När man inte får som man vill...
de finns ju faktiskt här, för mej..
*
Och bara för att jag har fullt upp...
*

...inte ser vad de gör för
mej... är jag då blind eller dum i huvudet?!
*
de man älskar...älskar man




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-01-06 23:31



Bookmark and Share


  Ord
En rörande och berörande text... med viktigt budskap ,till ytan riktat till dig själv, men träffandes de flesta av oss.. :-/

blind..?.. näe kanske inte, men fartblinda blir vi alltför ofta..

ett bra försvar är att vara medveten och tänka då och då på fenomenet..
så som du gör Kajsabajsa..i dina texter

Tack så mycket !

/ Crister
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror