Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha ha ha ha....


Glädje




Tänk vad livet är HÄRLIGT!!


När vi skrattar tillsammans,


utan att egentligen veta,


vad det är vi skrattar åt.



? ? ?


















Fri vers av Bella
Läst 693 gånger
Publicerad 2006-01-07 00:38



Bookmark and Share


  mb74
ja vist är det underbart att kunna skratta tillsammans :)
2006-03-13

  Jessi
*s* Ja, det är jäkligt härligt!
2006-02-20

  Sanningsägaren VIP
Det är så
precis så
det ska vara!
Härlig!
2006-01-11

  Jean-Michel Orblin
Ja då känner man vrkligen varandra
2006-01-09

    Cajsa
Jättefin och underbar!
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella