Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtorgasmer



Det finns punkter i mitt inre där vågor faller

Platser ...



Där ögon pudras med smuts och hjärtan vibrerar av orgasmer

ögonfransar spinner minnen och djävulen formar huvudlösa tankar

Tillsammans skådar vi växt men aldrig frånvaron mellan konserverade celler

Orden tappar makt sjunger ut sina tillverkade foster i fickformat



Allt vibrerar sönder i en takt av orgasmer där slutet alltid växer i en grop

Kunde vi älska älskade vi


När läppar flöt från dina och adressen ökade till decimaler

Vi var aldrig två Ett eller fler


Bara ett försök om förökning som lyckades bara

Hos mig




Fri vers av svarta ängeln
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-02 19:38



Bookmark and Share


    Lu
det finns punkter i mitt inre där vågor faller.
de orden skar rakt in i mig! tack
2011-09-12

  Niclas Petersson VIP
Brinnande. Starkt. Bra.
"...och hjärtan vibrerar av orgasmer"
Så jävla bra.
Gillar.
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln