Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksglitter

 

 

 

Älskling

ser du inte hur jag flyger,

jag som nästan kan plocka ned

en stjärna.

 

Ser du verkligen inte

hur jag svävar

uppe bland alla moln.

Känner du inte glittret?

 

Älskling

jag lånar glitter från stjärnorna

som jag strör

över dig.

 

Men tro inte att

det är vanligt glitter.

Det är kärleksglitter

älskling.

 

 

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-01-07 21:28



Bookmark and Share


  Osram
Kärleksglitter, vilket fint uttryck!
En varm och innerlig kärleksförklaring.
Orden flyter lätt, lätt.
Jättefin!
2006-01-30

  Dilsewat
känslan, ja känslan i orden i dikten, i associationerna som skapats, är mig otroligt nära... vackert!
2006-01-08

    leave
den var vacker,
jag fick rysningar <3
2006-01-08

  Markattan
Härligt, härligt! ;o)
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal