Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04-09-2011 Söndag. Vinner åldern i längden?


Bittra erfarenhet

Jag kastar min vrede
vilt omkring mig

spänner kroppen
och slår i luften

utan någon verkan.

Hur bittra
är inte mina erfarenheter

av livets
glada dagar

och hur bittert
känns det inte

att bara ha
de svåra åren kvar.

Döden gästar jorden
och festandet glöms
för krämpornas vånda.

Var detta livet

eller borde vi vänta annat?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 14:17



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Om Du har den allra minsta lilla
"solstråle" undangömd, så plocka fram den
och värm Dej vid den.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP