Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lovar,tårarna är inte värd all denna tid.


Du,snälla sluta

Du,du med dem ögonen snälla sluta gråta
fäll inga tårar på dina ömma kinder.

Du,du som är så vacker alldelles bedårande
inte ska du behöva känna smärta?

Snälla rara du,sluta gråta fäll inga tårar
livet är inte vårt att gråta över.

Du,du som en gång sa åt mig att förinta tårar
vart tog de orden vägen nu?

Du,nu vet du varför jag inte kunde stoppa dem
men jag lärde mig med tiden.

Du,jag ska lära dig att hindra tårar
för jag lovar de är inte värd all tid.




Övriga genrer av Manal
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-24 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal