Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste jag vara?

 

 

 

Måste jag vara florist för att få ta på din blomma?

Måste jag vara speleolog för att få utforska din grotta?

Måste jag vara en ost för att locka till mig din mus?

Måste jag vara en kniv för att passa i din slida?

Vart börjar egentligen kön till ditt kön?

Är detta okej att fråga en tjej?

 

Osäker...

 

 




Fri vers av Kape
Läst 440 gånger
Publicerad 2011-09-08 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape