Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cigarett, kanske två.

 

 

En cigarett, kanske två.

En innergård, en pall.

Oftast regn, nu sol.

Ensamt, men fint.


Ett ögonblick.

Av.

Total och hel.

Njutning.

 




Fri vers av Kape
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-08 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan SJUNKA in, ska det förstås vara. Sorry för den lilla felstavningen och slintandet på tangentbordet...
2011-09-10

    ej medlem längre
Fridfull, stillsam, njutningsfylld och rogivande text som påminner om att befinna sig i ett närmast meditativt tillstånd där allting bara vilar och man helt och hållet kan hänge sig åt det som Är för att enbart njuta av själva stunden. En pall, en cigarett, lite sol...ja, kanske behövs det helt enkelt inte mer när man känner lugnet och friden sprida sig ut i varje del av kroppen och man kan sjuka in och bara omslutas av upplevelsen. Den här dikten tycks i alla fall mycket mjuk och avslappnad och fångar på ett bra sätt ögonblicket då den hela och totala njutningen behagar att infinna sig och då det inte finns någonting som stör. Lite grann känns det som att den svävar, och som att ingen som helst oro längre kan tränga in i den vidöppna och frigjorda själen. Kanske utgör stunden ett andningshål då det enda som existerar i sinnet är den där befriande upplevelsen av att bara finnas till och Vara.
2011-09-10

  wildrose
Bra text i sin enkelhet.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape