Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker desperat få ordning på mig själv. Riktigt kasst, får jobba på detta.


Det är inte svartvitt!

Du måste se nyanserna
se det gråa
och det orangea och det blåa

Men jag ser dem inte
jag anar dem, nyanserna
jag vet att de finns där, men
jag vill inte kännas vid dem

Kontrasterna lockar
de behöver inte ens kalla på mig
jag vet att det är hos dem jag hör hemma

Men ibland måste du lämna
det trygga, det du känner igen
Jag skulle nog våga
släppa taget om det gamla
om jag visste hur man gjorde




Fri vers av EiraN
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-09 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN