Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök aldrig se på kärleken vetenskapligt. Det gjorde inte jag. Men kanske var det någonting jag glömde på vägen ändå.


Jag glömde visst något hos dig.

Jag har en lista på mer än en sida
med anledningar till varför jag lämnade dig

Jag skrev den för länge sedan
och jag visste att jag skulle behöva den nu

När jag hade allt svart på vitt
var det väldigt enkelt att gå min väg

Jag trodde att jag hade allting uträknat
men insåg inte att lämnandet var den enkla biten

Nu sitter jag här med min lista
och alla tusen anledningarna att bryta mig loss


Men jag glömde visst något hos dig
det måste ha varit mitt hjärta




Fri vers av EiraN
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-11 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN