Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nygammal text.


Det som var du.



Jag saknar.
Jag saknar ditt kastanjebruna hår. Saknar dina naglar som bar kärlekens färg. Saknar din konstnärlighet, din närhet. Saknar dina girlanger hängandes i taket. Saknar ditt humör, din fumlighet, ditt seriösa uttryck.
Saknar den blick du ibland gav mig. Blicken som sa: du är den enda.
Saknar att jag saknar. Att jag liksom en skiva hakat upp mig på dig. Saknar att du är så långt bort. Att vi aldrig stöter på varandra på stan. Men mest saknar jag helheten.
Helheten som var du.




Fri vers av romeosjulia
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia