Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill.

 

 

Men du

vill du verkligen inte följa mig hem?

Jag lovar att jag inte ska göra dig illa.

 

Är du säker på att du vill hem?

Annars finns min dörr alltid öppen

för dig.

 

Jag ska inte döma dig

eller säga vad som är rätt och fel.

Jag vill bara vara din vän.

 

Du behöver inte prata om det

eller förklara vems fel det var.

Om du vill sitt bara här brevid mig.

 




Övriga genrer av Manal
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-01-09 02:01



Bookmark and Share


  Zara VIP
Dina texter är enkla, men ändå så slående! ochd et imponerar verkligen på mig! bruka rinte gilla den typen av dikter, men du ahr något!

Du behöver inte prata om det

eller förklara vems fel det var.

Om du vill sitt bara här brevid mig.

det stycket ägde! oj, skit bra helt enkelt! :)
2006-01-25

    Louvisa
Mycket bra
Gillar öppningen
2006-01-10

  Myself
väldigt fint diktat om vänskap.
2006-01-09

  Dilsewat
mycket bra text, och just det avslutande stycket får till hela dikten!
2006-01-09

  Daniel_78 VIP
För mig är dikten
dessa ord:

...min dörr alltid öppen för dig...

Du behöver inte prata om det
eller förklara vem fel det var.
Om du vill sitt bara här brevid mig.
2006-01-09

  Mike
Håller med första komentaren... riktigt bra text och det sista stycket var som sagt snyggt som tusan!
2006-01-09

  Daniel_78 VIP
Sista stycket är väldigt fint..
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal