Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
erotikens berg- o dalbana...


x

Jan känner dina andetag i man nacke...

*

Din händer klättrar och söker sig genom välbekanta
kurvor...
*

Vi stiger högre... och högre....och högre på erotikens berg o dalbana....

*

Till sist når vi toppen tillsammans....

*

...och dalar sakta, sakta
ner igen....

*

(Vad är det man brukar säga när man gillar nåt?!

-En gång till! En gång till!!!) :-)




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-01-09 07:00



Bookmark and Share


  sol
kronisk orgasm är lyckat :)
2006-05-01

  Pulsatilla
Braaa! Man dras med i vågen! En gång till! En gång till!
Härlig busrufsig underton i slutet.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror