Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag begär inget mer


En kyss

En kyss är allt jag vill ha

du behöver inte smeka
du behöver inte älska

En kyss är allt jag begär

du behöver inte se mig i ögonen
du behöver inte hålla om mig

En kyss

bara för att jag älskar dig så
bara för att jag vill känna din åtrå




Övriga genrer av Manal
Läst 436 gånger
Publicerad 2004-07-24 10:29



Bookmark and Share


  Svante
En kyss kan säga så mycket
2007-05-01

  Hans w-art Westlund VIP
men ändå så mycket ;)
2004-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal