Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med himlen som tak

jag vill sova ute, under stjärnorna

se den som vandrar
i skogen, om natten

över vattnet, speglar skuggor

jag ville våga vara ensam här
och att de andra
sakta gled in i skuggan

vill bara vara här
i gräset under stjärnorna

varken land, hav eller hjärtan
kan ägas av någon, på riktigt
vi är bara varelser, bland andra

Jag önskar ni satte er ned
helt stilla, vid havet
och såg det jag förnimmer
av mirakel




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 997 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-18 06:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skön "balkongkänsla" ;-)
2011-09-24

  Linda CH VIP
Du fångar helt storslagna känslor av natur och frihet!
2011-09-24

  Lena Själsöga Keijser
oh
detta
vackra

tack
2011-09-21

  walborg
En helt otrolig text. Att våga mötet med oändligheten.
2011-09-21

  Schackpoeten VIP
Jag gillar ditt sista stycke :-)
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind