Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20-09-2011 Tisdag.


Motig dag

Livsglädjen blev kantstött
efter gårdagens sjuttiofemma portvin.

Eller är det bara allt regnande
som tär
på mina utslitna nerver

Mörkret är här igen
som en tjock svart
mardröm

breder den ut sig
och försöker dämpa
gatulampans blygsamma sken.

Jag vill inte gärna ut idag.
Om det ändå inte regnade

och om vinet inte varit
så gott.

Idag betalar jag
för vad jag inte ville förstå igår.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-21 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP