Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag trodde jag nått mitt slut, jag trodde aldrig jag skulle få chansen att säga;


grynings blek eufori


snö fläckarna
på mitt blyerts svärtade skriv block

PUNKT

det är mig förbi,
jag sprang mig själv förbi

endast aningen av rakblad
kryper upp med mig längs väggen

hungrigt möter tryggheten
mig när jag söker

lavendeln omvandlar
nätterna till drömdans

PUNKT

allt är
och jag blir

PUNKT

du hörde vad jag sa,
jag kommer att
bli..




Fri vers av trasdocka
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-01-09 16:53



Bookmark and Share


  bq
Signal i rörelse som "allt är och jag blir", i ursprung och födelse
Bli !
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka