Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära marken man kan komma

och jag blöder men det hjälper aldrig riktigt
dimmiga ljus speglas i tjocka, dubbelt säkrade glas
men dina ögon är långt borta, de tittar i alla fall inte på mig

jag kravlar fram död
vem är jag att säga så?

du har dödat mig
vem är jag att säga så?

jag blöder fortfarande
bredvid står du med en revolver med lossade skott, igen

men vem är jag att säga så om dig?




Fri vers av J. Novkovic
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-29 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic