Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pessimistdagar

ibland vill jag bara sätta upp en urfunktions-lapp
på pannan och peka finger åt hela världen




Fri vers av J. Novkovic
Läst 617 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-09 08:17



Bookmark and Share


    Francon
Jag undrar jag...om det inte är för få som faktiskt agerar på den känslan. Inspirerande!
2013-07-17

  Johan Nilsson
Gört! :P
2007-06-29

  om en Siri
haha, sann men dock rolig. Bokmärks ;)
2007-04-10

  Atena
ååh, ja! det vill man så gärna göra ibland. bra skrivet!
2007-02-28

    Noyle
Nej, jag är då ingen pessimist. Jag ler åt allt, till och med din olycka.

Alla vet ju precis hur det känns, men du har satt ord på det. Klockrent, som sagt.
2007-02-25

    sötsnö
förstår vad du menar!
klockren text!
2007-02-24

    inmeddiginålsögatkamel
Ja. Precis.
Brabrabra beskrivet!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic