Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kopplade till Leila Ks version av "Ca Plane Pour Moi".


utopi

fartblind avtrubbad
irrealismens dotter
ser fel ser suddigt




Bunden vers (Haiku) av J. Novkovic
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic