Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet uppdrag på svenskalektionen.. :)




Herr Brunborgs lilla liv

Herr Brunborg är en konstig prick
han som barn aldrig kärlek fick

herrn bor i en liten stuga i en mörk skog
all grön växtlighet för länge sen dog

men i hemlighet är han agent
och har varje dag hemliga brev sänt

i garderoben har herr Brunborg en liten mus
den tycker om att hitta på bus

herr Brunborg tycker att denna mus
är lika jobbig som en lus
som många av dessa som bor i hans hus

en dag fick herrn ett farligt uppdrag
som han fick jobba på dag efter dag

men i sitt paradis så långt bort som en mil
finns en diskofil

så mager
som han dock tycker är väldigt fager

men han detta så sent uppdager'
att denna ljuva kärlek i fint lager

tyvärr tynar bort
som om det bara var lite lort




Bunden vers (Rim) av J. Novkovic
Läst 585 gånger
Publicerad 2007-03-05 15:51



Bookmark and Share


    RebeccaW
Bra rimmat, du är en av de få som lyckas rimma så det låter naturligt:)
2007-08-06

  sazza
bra rim..de passar ihop och är finurliga..starkt jobbat!
2007-04-11

    inmeddiginålsögatkamel
Hihi! Gulligt..
Du är bra på att rimma!
Tänk vad fina små uppdrag från svenskalektionen kan bli:P
2007-03-11

  Amina
ojoj, du jobbar bra med rimmen, hittar inga dåliga nödrim faktiskt, den var bra, och jag är sjuk så det var lite kul att bli uppmuntrad med en lustig dikt.

Jag gillar hur den liksom är melodisk och jaja, du fattar nog, jätte fin i alla fall :)
lalala
bra var den, var stolt du :)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic