Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalorna kommer inte med friheten om köttet livnär den dödande

 

skrapar knäna av mig på badrumsgolvet
i en lägenhet i ett grått storstadsdis med himlar som flyter

blöder på det nya rostfria handtaget
gråter för att det är den enda handen som tar 
tar emot, greppar bestämt men vägvisande och går sedan av

knäcker ryggkotorna tillrätta och frågar mig när svalorna kommer
den svarar att

fågelkött säljs billigt idag, imorgon, hela året



 

 




Fri vers av J. Novkovic
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-20 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic