Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framme i friden

efter packning, kassaköer, bilköer

det känns alltid för lång att åka

när jag kommer fram
går ned till vattnet
ser att inga andra är där
det är bara jag

och havet talar ivrigt
med stranden
som ligger så stilla och väntar

och grästuvorna tittar
yrvaket mot solen
som ibland kommer
fram genom molnmassor

då sitter jag här
och får uppleva lyckan
att bara vara

i ett här och ett nu






Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-24 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind