Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen har varit så vacker..

Dagen är nu borta
och mörkret är här
tänker på min son
som i Amerika är..

Idag så hände något
som gjorde mig glad
han lät sig vuxendöpas
ett " heligt renings bad"

Han strålar utav lycka
när jag hör hans vackra röst :
mamma, jag har upplevt
nått som nu vill ge mig tröst

Han ALLTID varit älskad
bekräftad för den han är
men tron som han äger
också ständigt honom bär !







mare

















Fri vers av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-25 23:48



Bookmark and Share


  Zunshiine
Känner ödmjukhet inför det du berättar... svårt att formulera, ord kan ibland vara så begränsade. Känner tacksamhet för dig och din sons skull.
2011-10-02

  Lars Hedlin
Känns glädjande!
2011-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Prisad vare Herren!
2011-09-26

  Bibbi VIP
Det finns inget mera underbart i livet än då barnen väljer de rätta vägarna och gör Guds vilja.

Gläds obeskrivligt med Dig.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP