Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkläggning


När rädslan tog över

stängdes ljuset och kärleken ute

kvar ensam blev jag




Fri vers av eva m h
Läst 284 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-26 12:11



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
i Din text jag ser ensamhetens bittra ljuvhet
2011-12-09

  Michaela Dutius
Så fantastiskt välfunna få ord beskriver poetiskt en tragisk sanning
2011-10-06

  karenina VIP
alldeles just så. och även om man vill ta emot värmen och kärleken så kan man inte alltid styra över rädslan som tar överhand
2011-10-01

    Sylwia
Dessa få ord är starka. Applåderar!
2011-10-01

  Sofhia Wirström
man känner känslan kommer krypande när man läser dessa rader.
2011-10-01

  Anjeska
Ser flickan med träskona på pallen. Ensam...
2011-09-29

  bluesatin
Oj, vad jag känner igen det. Nu har jag mer kärlek som kommit in i mitt liv med hjälp av andra människor...Jag är tacksam över det.
2011-09-26

  Anna*
Usch, ja! Rädslan är kärlekens motsats så där är det bra mörkt! Applåderar
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h