Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopat-rabies


Mamma mu vad gör du nu
när du inte kan hålla stryptag om våra halsar
kasta oss utför stentrappor
eller bita oss blodiga

vad gör du utan din dotter
ingen som du kan skrika på
och missköta

ingen du kan slänga dig över
ingen svärmoder att banka gul och blå
säg mig vad gör du då?

om inte raserar min broder
och biter hål i hans hjärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark
2011-10-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra förtäljning om dessa livsöden
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*