Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. och himlen var dun

 

jag bär

~

tyst historia, tysta bokstäver
på rad en efter en, sammansatta
med en noggrannhet, en eftertanke,
långsamt, molnen vandrar, mot blå

 

tillit lagd i blindo i dina händer som en gåva

tillit, jag ger upp en bit av mig själv

där hjälpen finns att få

där orden botar

 

.. och himlen var dun

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-30 16:26



Bookmark and Share


    Tankekraft
Ååh.. Väldigt fin dikt! Applåd!
2011-09-30

  wildah
Jag tycker mycket om din text!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP