Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam på bänken..

Ensam på tystnadens bänk
där satt jag och lyssnade livet..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktigt att få göra !
2011-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt.
Utan störningar från alla töntar som ska klampa in i ens integritet.
2011-10-06

    ej medlem längre
Dyrbar gåva
2011-10-06

  TT
...finstämd och rofylld...gillar!
2011-10-06

  Bibbi VIP
Underbara möjlighet.
2011-10-06

  Alva Johnsson VIP
Hav, tystnad, själv.
En lisa för själen.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP