Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack alla 7 331 besökare som läst mina texter 72 643 gånger och gett mig 982 kommentarer. Nu behöver jag hjälp att hjälpa Cancerfonden!


Saknad - dikter ur sorgen

Har du tänkt på
att de vi har av nära och kära
har vi bara till låns
eller
så är det du
som är den lånade?


Sedan 2008 har jag skrivit här. Korta texter. Tack för att ni läst.

Texterna handlade i början om sorgen. Sorgen efter min man som nu varit död i fyra år och två dagar.

Dessa första texter blev en liten bok, ett häfte som jag sålt till vänner, bekanta, vänners vänner, kollegor seden har den spritts vidare. Den heter "Saknad dikter ur sorgen".

Eftersom min man gick bort i en ovanlig cancersjukdom, sarkom, så ville jag göra något. Jag kunde ju inte få honom tillbaka, men kanske hjälpa andra att få behålla sina cancerinsjuknade nära och kära. Därför har jag bestämt att tio kronor av varje såld bok ska gå till Cancerfonden. Nu har jag samlat in 3000 kronor, som jag idag betalat in.

Här kommer länken till kampanjen, kanske kan du bidra du också eller sprida kampanjen vidare? Tack!

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2126




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 2073 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind