Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravlös periferi



Drömdräkt svävandes relativt
till hastigheten
Tyngdlöst, självförsörjande
i vakuum

Lutande tankar mellan
galaxer fastnar på
universums
kravlösa kant

Bländande ljus
i periferin draperar
drömmars substanslösa
utvidgning

Expansion!


Explosion!

Supernovor uppmanar
mörkrets hastighet att
slänga förbrukade skärvor
i svarta hål

Ingen retur!

Gate 66:
”Drömmar mot Futuralis!
Trevlig resa!
Välkomna åter...”


...hela




Fri vers av alfa VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-01-10 12:51



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
håller med föregående talare...fast för andra gången idag associerar jag till restaurangen vid universums slut...och börjar fundera på om det är jag...och inte du...liksom...ja ja hur som...tack för en härlig resa även om jag hoppas på retur :)
2006-01-11

  JMR
Jag får en "Liftarens Guiden till Galaxen känsla" vilket inte alls är dåligt.
Det är alltid lika trevligt och läsvärt när man låter ett ord leda vidare till nästa.
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén