Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går ut i den ljumma sommarnatten

Går ut i den ljumma sommarnatten

sätter mig på parkbänken en bit bort

HÖR

Träden som prasslar ovanför

En fågel som kvittrar ute i skogen

En uggla som hoar

LUKTAR

Blommor som snart kommer vissna

Gräs som nyss blivit klippt

Påminner om sommaren som farit

SER

Träden vars löv börjar gulna

Barn som leker på lekplatsen

Några sparkar boll

En man rastar sin lilla hund

KÄNNER

ett lugn som sakta infinner sig

Njuter av ledigheten

Kanske den allra sista sommardagen

SLUTER

Mina ögon

Drömmer mig bort till kärlekens land

Skönt att lyssna på tystnaden

Hör bara mina egna andetag

PLÖTSLIGT

Det är som om regnet börjat falla

Blåsten tagit till storm

Tanken som varit försvunnen

Sakta kommer tillbaka

Tänker att du kanske inte är den rätta

den rätta för mig

Den som jag hoppas att du ska vara

Drömmen jag hade

Det som jag alltid längtat efter

FÖR ALLTID BORTA




Fri vers av Cajsa
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:10



Bookmark and Share


  Wretling
Ah underbart med känslorna som avbryter i texten :D
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg