Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymmer


Såsom ovädermolnen

skymmer solen

skymmer ock rädslans berg

kärleken




Fri vers av eva m h
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 12:01



Bookmark and Share


  Anna*
Helt klart sant och i linje med min senaste! Applåderar
2011-10-10

  karenina VIP
alldeles rätt. vi måste måste försöka våga öppna och ta emot
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

eva m h