Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=IgUbMNrgzWk


Svitjod

...and though this land is dark and old
it shines with stories yet untold;
its rivers dances brave and bold.

It's held enthralled by bitter snow
where hunters hunt with gleaming bow
and ancient mists in valleys glow.

The southern lands sprout fields of rye -
its ranging hills and blood-red sky
resounds an eagle's lonely cry.

Before we laid down roads to roam
this was the land of elf and gnome
and I am proud to call it home.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 22:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste den en gång till för säkerhets skull. Du har sannerligen en finstämd penna, ett gott huvud samt verklig känsla för stilen.
Trenne rosor av di röda samt en bukett violer förtjänte den.
Bokmärkes.
2012-04-05

  lodjuret/seglare VIP
Varför får det här mig att tänka på
'Catcher in the rye'? Av J D Salinger.
2012-04-05

    Bodil Sandberg
wow!!så tjusigt!!!jättevackert!!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP